Author: Mine
•2.1.09
Yılın ilk günü Eymir'deydik. Giderken yolda gördüğümüz kuş sürüsünün gösterisini izlerken fotograf çekmeyi unutmuşum. Aklıma geldiğinde de epeyce uzaklaşmışlardı. Fotograf büyütüldüğünde, 2.tepecik üzerinden başlayıp yine 2. direğe doğru uzanan karaltı şeklinde görülebilir.



Giderken gün batmak üzereydi


Göl buz tutmuştu.


Soldaki tepede TRT'nin Oran'daki stüdyolarına ait ışıklar görülmekte. Dönüşte oradan şehre dönmeye karar verdik. Tabi tepeye gelince buzlanmış bir yol çıktı karşımıza. Hatta dörtlüleri yanık olarak bırakılmış şekilde bir araba terkedilmişti. Ben geldiğimiz yöne dönelim dedim. Ama sakalımız olmadığı için ve arabamın lastikleri yeni olduğu için -arabamın lastiklerini kış lastiği olarak düşünüldüğünden- kabul görmedi. Ve biz o buzlu yolu tırmandık. Biraz kaydık filan ama tecrübeli arkadaşım direksiyona geçince o tepeyi aştık. Sonra Mado'da oturup bozamızı içerken benim lastikler kar lastiği değil ki dediğimde gerçek ortaya çıktı tabi:) Aramızda bir yanlış anlaşılma olmuştu. Bu arada lastiklerim Goodyear Four Seasons :) ve -10 derecede karlı buzlu tepeyi birazcık zorlanaraktan çıkabilen bir lastik olduğunu kanıtladı.



|
This entry was posted on 2.1.09 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

4 yorum:

On 2 Ocak 2009 20:22 , Pilli Petro dedi ki...

2.resme bayıldım, kar buz tam benlik zaten.En kısa çıkabileceğim karlı yer Uludağ olduğu için şaslı sayıyorum kendimi :)

kesin o tecrübeli ve sözünü geçiremediğin arkadaş erkektir, onlar sorsan kadınlara ehliyet verilmemeli :))

sevgiler Mine'cim :)

 
On 5 Ocak 2009 09:31 , Adsız dedi ki...

Canımm arabada mı yeni :)hayırlı olsun. Tekerlikler yeni olsa da lütfen kendini risk etme.

Manzara süperrrr
Sevgilerimle

 
On 6 Ocak 2009 19:40 , Mine dedi ki...

Bekriya'cığım,
Bursagibi güzel bir şehrin ve Uludağ'ın keyfini sür.
Tahmininde haklısın yanımdaki arkadaşım erkekti:)Hatta o da bloguna Eymir fotografını koymuş:)(Bkz. NoLie) Hatta bu yazımı ve de senin yorumunu keyifle okuduğunu da söyleyebilirim.

 
On 6 Ocak 2009 19:41 , Mine dedi ki...

Çilek'ciğim,
Araba yeni değil ama lastiklerin değiştirme vakti geldiğinden yenilendi. Şimdilik arabamı değiştirmem onu çok seviyorum çünkü:)