Author: Mine
•13.12.08


Takıntılı biri miyim? Evet!...
*Emniyet kemeri takmadan yola çıkmam, kendimi boşlukta hissederim çünkü. Ayrıca yanımda oturanı da kibarca ikaz eder taktırırım.
*Evden çıkarken ocağı kapadım mı kontrol eder, gece yatarken de tv, bilgisayar gibi elektrikli aletlerin fişlerini mutlaka çekerim.
*Ellerimi çok yıkarım. Dışardan eve geldiğimde de ilk işim de ellerimi yıkamaktır. Sırf bu yüzden tırnaklarım dayanıksızdır.
*Çayı ince belli bardakta sevsem de, malum hastane koşullarında kupalarda içmekte keyif verir. Sadece su bardağında çay içmem, içemem.
*Ayakkabı hastasıyım. Her girdiğim mağazada ayakkabı reyonu çeker beni. Yaz için de kırmızı terliklere bayılırım ve ayakkabı almadığım bir sezon yoktur :(
*Kapaklı cep telefonu kullanırım. Eskiden Nokia harici kullanmazdım şimdi Samsung’a alıştım. Bundan sonra da kapaksız telefon kullanamam gibi geliyor.
*Beğendiğim bir tişort, kazak ve pantolonun değişik renklerinden alıp giydiğim çok olmuştur. Zaten genelde kış için balıkçı veya V yaka kazaklar, yaz için V yaka kısa kollu tişörtler tercihimdir. Sevdiğim markalardan alır, yıllarca giyerim. Yine gömlekte de tercih ettiğim model ve marka vardır. Benimle de özdeşleşmiştir (Arkadaşlarımın lafı bu!)
*Yolculuğa çıkarken mutlaka bir liste yapar ona göre valizimi hazırlarım. Ya lazım olursa diye gereksiz çok şey taşırım sonra da kendime çok kızarım.
*Okunmak için alınan kitaplarımın geri getirilmemesinden hiç hoşlanmam.
*Belirsizlikleri sevmem, elimde olmadan günümü, haftamı planlarım.
*Randevusuna geç gelene ve de uymayana gıcık kaparım :)
*Belki de en önemlisi…Ah bir de çok aceleci olmasam!...

Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Olmuş mu Bekriya’cığım?

Fotograf Emirgan Korusu'ndan.
|
This entry was posted on 13.12.08 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 yorum:

On 17 Aralık 2008 20:03 , Pilli Petro dedi ki...

hemde çok güzel olmuş :) kalemine sağlık :)

 
On 30 Aralık 2008 19:07 , Mine dedi ki...

Teşekkürler:)