Author: Mine
•12.2.09
Nihat Abi ikinci kez ağlattı beni… Datça’da Zaman adlı kitabında, okumak için Antalya’ya giden gençlerin yol serüvenlerini okurken ve de dün.
Yeni yılını kutlamak için yazdığım yorumda, yaza Datça’ya gelme planım olduğunu söylediğimde çok güzel bir haber diye cevap vermişti.
Hasta olduğunu bilmiyordum. 19 Ocaktan beri yazmaması endişelendirmişti beni. 10 Şubat tarihli postta okuduğum hastalık haberine rağmen, yine de en kısa zamanda toparlanır ve yazar diye beklerken dün acı haberini öğrendim.
Datça’da Zaman adlı kitabından öğrendiğim yaşam hikayesi, yazılarındaki nüktedanlık, yaşama sevinci ve öğrenme isteği ile hepimize örnek olan bir insandı kendisi.

Hiç tanışmamış olmamıza rağmen onu çok özleyeceğim.
Eşi Emel Hanım’a, kızlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum.
|
This entry was posted on 12.2.09 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

4 yorum:

On 12 Şubat 2009 21:15 , Asortik Krep dedi ki...

Datça'nın adını çok sık duyarabilen ender insanlardandı..Toprağı bol olsun.

 
On 13 Şubat 2009 21:57 , Tijen dedi ki...

Mine hanım,
İnsan bazılarına ölümü yakıştıramıyor değil mi? İşte Nihat abi de ölümsüzlerden. Ne mutlu bize ki hep bizimle olacak, anılarımızdaki yeri hiç silinmeyecek.

 
On 14 Şubat 2009 11:15 , Pilli Petro dedi ki...

Mine'cim Allah rahmet eylesin üzücü bi durum :(

Bi de bu arada bi ödülün var.

http://gecmisola.blogspot.com/2009/02/blog-odulu.html

 
On 18 Şubat 2009 19:39 , Mine dedi ki...

Asortik, Tijen, Bekriya
Yorumlarınız için teşekkür ederim. Beklenmedik ve de istenmedik bu haber bütün sevenleri gibi beni de çok üzdü. Mekanı cennet olsun.