Author: Mine
•14.9.09

Dün akşam rastlantı eseri NG Channel’de Kardelenler adlı belgeseli izledim. İspanyol bir gazeteci olan Tino Soriano, İstanbul’da ve Anadolu’da kardelenlerin izini sürüyordu. Türkan Saylan, Süreyya Ciliv, Ayşe Kulin ve Sezen Aksu’dan hariç kardelenlerle görüşmüş. Tino Soriano’nun günlüğünü okumak için buraya tıklayabilirsiniz. Ayrıca tekrar yayınlandığında izlemenizi tavsiye ederim.

Tam da okulların açılma arifesinde yaşanılan sel felaketi nedeniyle zarar uğrayan Nesin Vakfı’nın duyurusu için Hedikli Ev’i ziyaret etmeyi de ihmal etmeyin.
*Fotograf internetten

|
This entry was posted on 14.9.09 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

4 yorum:

On 15 Eylül 2009 00:40 , mavimantar dedi ki...

Sevgili Mine,

NG Channel
'ın web sitesini uzun uzun inceleyemedim ama kaçıranlar "Kardelenler" belgeselinin tekrarlarını sitedeki "Yayın Akışı" sekmesinden bulabilirler (şu anda "Ağustos ayı boyunca yayın akışı" diye yazıyor ama girince Eylül ayı da mevcut).Bu cumartesi yani 19 Eylül saat 23:00'de tekrar yayınlanacak.Ama Eylül ayı sonuna kadar çeşitli gün ve saatlerde Tekrarları mevcut.
Sevgiler

 
On 15 Eylül 2009 12:44 , Alp ve Ege'nin Annesi dedi ki...

Mine'cigim, hosgeldin, sayfan yine cok guzel, tesekkurler bilgi ve link icin, sevgiler...

 
On 15 Eylül 2009 17:52 , Mine dedi ki...

Mavimantar, yayın akışından haberdar etmek benim aklıma gelmemişti. Hatırlattığın için sağol.

 
On 15 Eylül 2009 17:55 , Mine dedi ki...

Hoşbulduk Alp&Ege'nin Annesi,

Beğendiğine sevindim. Bilgi için asıl ben teşekkür ederim.