İz
Author: Mine
•25.12.06
Genel Yayın Yönetmenliği'ni Ara Güler'in yaptığı 'İz', 1 yaşını geride bıraktı. 'İz', Ocak 2007 sayısında bizi 'flütlü çocuğun' peşine takılarak, dünyanın değişik coğrafyalarından yükselen sesleri dinlemeye çağırıyor.Haberin devamı burada.



Yusuf Darıyerli (Bigadiç, 2001)



Werner Bischof (Japonya. Tokyo. Meiji tapınağının iç bahçesi, 1951.)



Sebastiao Salgado (Maden, her biri yirmi metrekarelik barrancos denen paresellere ayrılmış. İşçiler altın bulmak için hep daha da derine kazmak zorunda. Serra Pelada, Pera Eyaleti, Brezilya, 1986.)



Sebastiao Salgado (Taşıyıcıların ellerinin madenin dibinden tepeye kadar tehlikeli merdivenlerde dengelerini sağlayabilmek için mümkün olduğunca boş olması gerek. Serra Pelada, Pera Eyaleti, Brezilya, 1986.)



Sabit Kalfagil (Unkapanı Köprüsü, 1976)



Kanjo Take?nin dijital dünyası (solda) + Georg Gerster (Türkiye. Afrodisias Stadyumu; dini festivaller, gladyatör oyunlarını gibi çeşitli gösteriler için kullanılabilecek şekilde kısa kenarları amfitiyatro gibi yuvarlatılmış bir Roma arenası. Yapım tarihi, MS 1. yy civarı)

This entry was posted on 25.12.06 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.